Nedjelja, 27.05.2018.

Vlasnici Intera planiraju uložiti nestvarnu sumu novca u Arsenalov Duracell

Sve prisutni čileanski majstor Alexis Sanchez našao se na meti uspavanog nogometnog diva Intera. Novi bogati vlasnici iz korporacije ‘Suning fly’ na listi želja imaju Jamesa Rodrigueza, Marca Verrattija, a od jučer i Sancheza.

Da se ne radi o još jednoj pustoj priči talijanskih medija, potvrđuje i anonimni povjerljivi izvor Calciomercata koji tvrdi kako je uprava Intera priredila 150 milijuna eura za ljetni prijelazni rok u kojem žele dovesti igrače najveće svjetske klase.

Od prije je poznat interes ‘nerazzurra’ za Jamesa Rodrigueza i sjajnog Marca Verrattija, ali novo veliko ime na listi želja je Alexis Sanchez.

Sasvim je jasno da spomenutih 150 milijuna eura nikako neće biti dovoljno za dolazak sva tri nogometaša, ali uz poneku kombinaciju i prodaju Kondogbije ili Perišića, taj iznos bi se lako mogao povećati.

Inter ulazi u sustavnu promjenu, skupa pojačanja u posljednje vrijeme nisu urodila očekivanim plodom, ali za uspjeh treba imati strpljenja i prije svega dobro razrađen plan. Vrhunac projekta stvaranja novog Intera trebao bi biti dolazak Diega Simeonea na klupu momčadi u ljeto 2018. godine.

Do tada je na bogatim azijskim vlasnicima kompliciran zadatak u kojem moraju pokušati stvoriti što snažniju momčad u kojoj bi Simeone došao kao šlag na torti.