POTPUNO NEOČEKIVANO: Veselin Vujović napustio redove hrvatskog velikana!

220520Vujovic

Poznati crnogorski rukometni trener Veselin Vujović (59) odlučio je napustiti klupu hrvatskog prvaka PPD-a Zagreb.

Prije tri dana trener zagrebačkog velikana Veselin Vujović vratio se u Hrvatsku te nastavio treninge s prvim timom. Sve je izgledalo u redu, a onda je klub putem društvenih mreža podijelio šokantnu objavu.

Veselin Vujović više nije trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb! Zbog osobnih razloga je odstupio s ove pozicije te napušta Zagreb. Želimo mu sreću u budućem radu“, stoji u objavi hrvatskog prvaka.

Vujović je u septembru prošle godine drugi put preuzeo klupu Zagreba na kojoj je bio od 2014. do 2016. godine. Tada je potpisao trogodišnji ugovor.

Nažalost, zbog osobnih razloga i privatnog problema kojeg ne mogu riješiti odsustvom iz Srbije, moram napustiti Zagreb. Žao mi je što napuštam Zagreb, ali na dva mjesta ne mogu biti u isto vrijeme. Kada riješim problem koji imam, ako RK PPD Zagreb to bude htio, ja ću se rado vratiti. Meni je Zagreb drugi dom i ako situacije budu dozvoljavale ja sam uvijek spreman za povratak“, poručio je Veselin Vujović.

U Zagrebu su se nadali kako će s Vujovićem graditi tim koji bi postao konkurentan u Ligi prvaka, ali sada su ti planovi pali u vodu…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime