UEFA demantirala navode Lyonovog predsjednika: Ništa nije odlučeno, baš ništa

110520Ronaldo

Europska nogometna federacija (UEFA) demantirala je vijest da će se uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka između Juventusa i Lyona igrati 7. augusta, koju je objavio predsjednik francuskog prvoligaša Jean-Michel Aulas.

Ništa nije odlučeno, baš ništa“, poručio je glasnogovornik UEFA-e o terminima prekinute sezone u Ligi prvaka.

Zbog pandemije koronavirusa Liga prvaka je prekinuta u trenucima kad su ostala još četiri uzvratna dvoboja osmine finala, a među njima i onaj između Juventusa i Lyona, u koji Francuzi ulaze s vodstvom 1:0 iz prvog meča.

UEFA je u protekla dva mjeseca održala nekoliko konferencija s čelnicima svih nacionalnih saveza i klubova, a zaključak je bio dovršenje nacionalnih liga, a tek onda Lige prvaka i Europske lige.

Podsjetimo, u Francuskoj nacionalno prvenstvo prekinuto, a Paris Saint-Germain proglašen prvakom. Lyon je nakon takve odluke ostao bez mjesta u europskim kupovima naredne sezone.

Prekid Ligue 1 je predsjednik Lyona iskoristio i kao adut za tvrdnju da bi njegov klub mogao biti “masakriran” od Juventusa u uzvratu, jer bi talijanski velikan trebao biti u punoj formi, ako će Serie A biti nastavljena.

Tada je Aulas naveo da se već zna da će taj uzvratni dvoboj biti odigran 7. augusta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime