Luka Modrić: Ne smijemo tražiti izgovore!

Hrvatski veznjak Luka Modrić je nakon poraza svog Real Madrida od Sociedada rezultatom 2:0 rekao kako njegovoj ekipi nedostaje mnogo toga u ovom trenutku.

Kraljevi su u ovom trenutku u velikim problemima. Nižu se negativni rezultati, a ‘glavni osumnjičeni’ je Santiago Solari. Hrvatski veznjak da mnoge stvari fale nedostaju u svlačionici ekipe.

“Ne dajemo golove i nedostaje nam jedinstvo na terenu. Primamo golove čak i kod kuće, a ne dajemo ih dovoljno. Moramo sjesti i razgovarati kako bismo ustanovili u čemu je problem. Nije normalno jer nije se desilo samo jednom, već mnogo puta. Moramo pronaći rješenje jer mnogi igrači nisu na svom nivou. Moram se poboljšati i preuzeti više odgovornost. Ovo je težak trenutak za klub, ali ovakve stvari bi nas trebale još više ujediniti”

“Iako trener radi sjajan posao, ne može on postizati golove. Mi smo ti koji moramo bolje. Ne smijemo više brljati. Vjerujemo u Solarija i nećemo sada tražiti izgovore te njega kriviti. Svi moramo biti samokritični” – kazao je Modrić.