Raul Jimenez otkrio koja su ga dva kluba željela na ljeto

Napadač Wolverhamptona Raúl Jiménez kaže da su ga Manchester United i Juventus pokušali dovesti u ljetnom prijelaznom roku, ali da nijednog trenutka nije bio ni blizu prelaska u jedan od pomenutih timova.

Jimenez je rekao da su Manchester United i Juventus poslali ponude na adresu kluba, ali da one vjerovatno nisu bile dovoljno privlačne te da na kraju svega nije bio ni blizu bilo kakvog dogovora.

“Tražili su me Manchester United i Juventus, znam da su čak i poslali određenu ponudu na adresu kluba, ali nijednog trenutka nisam bio ni blizu bilo kakvog dogovora. Iskreno, prezadovoljan sam u ovom klubu.”

Napadač je istakao da trenutno ne razmišlja o odlasku iz kluba jer je svjestan koliko stvari trebaju da se poklopi da bi se nešto takvo dogodilo.

“Mislim da se moj odlazak neće dogoditi uskoro jer se mnoge stvari trebaju poklopiti, prvo da klub bude zadovoljan ponudom, a onda i da tim u koji idem ima najveće moguće ambicije. Trenutno ne razmišljam o tome, želim samo popraviti formu i s Wolvesima ostvariti što bolje rezultate.”

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime