Show se nastavlja: Papu Gomez na Instagramu uzvratio Gasperiniju

Atalanta u 2021. godini briljira (tri pobjede u jednako toliko utakmica) i bez kapetana Papua Gomeza koji će zbog svađe s trenerom Gian Pierom Gasperinijem napustiti klub.

Gasperini je Gomeza totalno prekrižio i trenutno traju prepiranja posvađanog dvojca. Donedavni kapetan Atalante obećao je otkriti istinu kad napusti Bergamo nakon sedam godina. S druge strane, trener diplomatski pojašnjava:

Gomez ne igra? Pa bio je to dobar izbor kako bih isprobao drugačiju verziju ekipe. Bili smo u problemima i Gomez se u tom trenutku jednostavno više nije uklapao. Moj izbor je isključivo tehničke prirode.

Nakon te izjave Gomez se odlučio još jednom oglasiti na Instagramu. Postavio je na story na svoj profil s 12 snimki na kojima se vidi kako igra u sredini terena ili lijevo te kako pomaže zadnjim veznim igračima kreiranju igre.

Podsjetimo, sve je počelo kad je u prvom poluvremenu susreta s Midtjyllandom Gomez odbio slijediti Gasperinijeve upute s klupe. Nakon toga je navodno došlo do fizičkog sukoba u svlačionici na poluvremenu, a Gomez se nije vratio na teren u nastavku utakmice.

Atalanta za Gomeza traži okruglih deset milijuna eura, a zainteresirani su Milan, Napoli, Fiorentina, Inter i Roma.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime