US OPEN: Meridian kvote za polufinale nude ZAGARANTOVAN PROFIT!

Kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti za US OPEN!

Posljednji u nizu Grand Slam turnira u ovoj sezoni, praktično svi gledaju zbog Novaka Đokovića. Svjetski broj 1, ima priliku da oficijalno dokaže da je ultimativni GOAT ( najbolji svih vremena ), jer ukoliko osvoji turnir, upisaće 21 Slam, ali i „zlatni Slam“, tj. četiri Grand Slam turnira u nizu.

Uzbuđenje je sigurno na vrhuncu, ali kladionica Meridian, uspjela je još dodatno da „bustuje“, jer samo kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti za US OPEN.

Prvi polufinalni par je Auger-Alliassime Felix – Daniil Medvedev. Drugoplasirani ATP liste sigurno je favorizovani igrač u ovom meču, pogotovo ako se uzme u obzir da je do polufinala došao sa samo jednim izgubljenim setom, tako da je njegova forma neupitna.

Ipak drugo polufinale Novak Đoković – Aleksandar Zverev, meč je koji kompletna teniska javnost čeka. Novak Đoković trenutno ima 20 Grand Slam titula, jednako kao Rafael Nadar i Roger Federer, ali sad ima fenomenalnu priliku da se izdvoji, te da osvoji tzv. „zlatni slam“ i da u istoj kalendarskoj godini bude osvajač četiri Grand Slam turnira. Zverev, moramo priznati, nije ni malo lak „plijen“, jer jednako kao Medvedev do polufinala izgubio je samo jedan set, ali ipak Đoković je neosporni favorit, jer Nole igra za vječnost!

Ukoliko i vi želite da budete dio vječnosti, REGISTRUJTE SE U MERIDIANU, jer čeka vas spreman POKLON OD 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE I 300 BESPLATNIH SPINOVA!

Budite i vi dio istorije, jer Meridian nudi najveću kvota na planeti za pobjedu Novaka Đokovića!

18 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime