MERIDIAN NAJVEĆE KVOTE: ARSENAL 2.20, ATL. MADRID 1.80, FIORENTINA 2.30!

Kladionica Meridian nudi rekordne kvote za utakmice Premier League, La Lige i Serie A.

Evropska takmičenja ove sedmice ponudila su nam pravu goleadu širom Evrope. Golovi su „pljuštali“ na sve strane, a Meridian kvote su praktično oborile internet.

Nastavljamo u istom ritmu, jer za sve utakmice „Liga petice“, kladionica Meridian ovaj vikend nudi najveće kvote na planeti!

Sve što je potrebno da igrate najveće kvote na planeti jeste meridianbet nalog, a ukoliko se REGISTRUJETE DANAS, na poklon dobijate 20 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE!

Engleska Premier League danas na repertoaru nudi 6 utakmica. „Vukovi“ kući dočekuju Brentford, Liverpool igra sa Crystal Palace-om, M. City nakon „ludnice“ u srijedu i 6:3, kući dočekuje Southampton. Norwich će ugostiti Watford, a Aston Villa Everton. Utakmica koja danas privlači posebnu pažnju jeste Burnley – Arsenal. Arteta je konačno upisao pobjedu protiv Norwich-a, ali ako želi da sačuva trenersku stolicu danas mora pobjediti i u gostima. Aubameyang sigurno zna kako se postižu golovi, te zato Meridian danas plaća pobjedu Arsenala kvotom od – 2.20!

Španija danas nudi vrhunski meč za tipovanje. Atl. Madrid – Ath. Bilbao pravi je okršaj, jer Madriđani danas ukoliko žele na prvu poziciju tabele, imaju idealnu priliku. Kvota je 1.80!

U Bundesligi ne propustite mečeve:

  • Augsburg – B. Monchengladbach
  • Bayern – Bochum
  • Mainz – Freiburg

Serie A nam nudi tri prave poslastice za tipovanje. Od 18h Inter – Bologna, a od 20.45h Salernitana – Atalanta. Ipak, najukusnija poslastica igra se od 15h: Genoa – Fiorentina. Obje ekipe igraju napadački fudbal, ali napadač Fiorentine Dušan Vlahović posebno je inspirisan ove sezone, te praktično „trpa“ mreže na svakoj utakmici.

Pobjeda Fiorentine danas se u Meridianu plaća nerealnom kvotom – 2.30!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

27 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime