KLADIONICA MERIDIAN: Najveće kvote za LIGU ŠAMPIONA – CHELSEA 2.40, BARCELONA 2.50!

Kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti za sve utakmice Lige šampiona!

Kladionica Meridian napravila je pravi haos, jer ponudila je apsolutno najveće kvote na planeti za sve moguće kombinacije večeras u Ligi šampiona.

Sve što je potrebno da bi se igrale najveće kvote na planeti, jeste meridianbet nalog, a ukoliko to uradite odmah, na poklon, samo danas dobijate 20 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE i dodatnih 300 BESPLATNIH SPINOVA na Meridian Online Kazino.

Utakmica koja je danas definitivno u najvećem fokusu je okršaj londonskih „Plavaca“ i popularne „Stare Dame“ iz Torina. Juventus – Chelsea, od 21h u Torinu, idealna je prilika da se tipuje najveća kvota na planeti. Juve je prvu utakmicu dobio sa 3:0 Malme, ali savladati Chelsea na čijem čelu je T. Tuchel i gorostasna „devetka“ Romel Lukaku, je sasvim druga priča. Sve svjetske kladionice danas favorizuju Engleze, ali samo kladionica Meridian nudi najveću kvotu na planeti za pobjedu Chelsea – 2.40.

Utakmica koja danas nudi specijalnu priliku da se pogodi vrhunska kvota je Benfica – Barcelona. Iako je ekipa iz Katalonije ove sezone prošla kroz pravu „katarzu“, u prethodnoj utakmici u La Ligi postigli su tri gola i tako najavili tim koji umije da zabija. Realno, rijetko kad se pruža prilika da se tipuje Barsa za najveću kvotu na planeti od 2.50!

U grupi G, svi timovi imaju jednak broj bodova, jer svi su remizirali u prvoj utakmici. Salzburg 1:1 sa Sevillom, dok je Lille igrao bez golova sa Wolfsburgom. Sad Francuzi idu u goste Salzburgu, dok Sevilla – Wolfsburg meč koji sigurno treba ispratiti, jer očekivanja su da će LIVE IGRA da „eksplodira“.

U grupi F, „Crveni đavoli“ na čelu sa Ronaldom dočekuju ekipu koja je ove sezone „doktorirala“ igru na neriješen rezultat – Villarreal.

Da li ova utakmica ide u „X“ ili Ronaldo ovo ipak riješava?

Young Boys – Atalanta meč je koji će nam sigurno prikazati napadački fudbal, jer obje ekipe igraju za gol više.

Takođe ne propustite ove utakmice Lige šampiona:

  • Zenit – Malmo
  • Bayern – Dyn. Kiev

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

13 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime