GOSPODIN PRIJE SVEGA: Messi osvojio svoju sedmu Zlatnu loptu pa oduševio izjavom o Lewandowskom

Lionel Messi osvojio je sedmu Zlatnu loptu u karijeri, a u izjavi nakon što je primio prestižnu nagradu posebno se osvrnuo na Roberta Lewandowskog koji mu je ove godine bio najveći konkurent.

Messi je poručio poljskom golgeteru da je zaslužio Zlatnu loptu u prošloj sezoni kada je s Bayernom osvojio naslov Lige prvaka i bio definitivno najbolji igrač na svijetu, ali tada je France Football odlučio odložiti dodjelu ove nagrade zbog pandemije.

Odmah nakon što se popeo na pozornicu, Messi se obratio Lewandowskom:

Roberte, zaslužio si svoju Zlatnu loptu, a prošle godine smo se svi složili i rekli da si ti dobitnik ove nagrade“, kazao je Messi i oduševio nogometnu javnost.

Nakon toga, zahvalio se svojim suigračima iz Barcelone, Paris Saint-Germaina i reprezentacije Argentine.

Danas sam ovdje u Parizu. Vrlo sam sretan, zaista vrlo sretan i želim se nastaviti boriti kako bih ispunio nove ciljeve. Ne znam koliko ću još sezona igrati, ali zaista uživam. Hvala suigračima u Barceloni, Parizu i Argentini“, poručio je Messi.

Messi je ranije osvajao Zlatnu loptu 2009., 2010., 2011., 2012., 2015. i 2019. godine. Argentinac je nogometaš s najvećim brojem osvojenih Zlatnih lopti (7), Cristiano Ronaldo ima pet, a Michel Platini, Johan Cruyff i Marco van Basten imaju po tri.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime