L’EQUIPE: Paris Saint-Germain sprema posao težak vrtoglavih 300 milijuna eura!

Budućnost Erlinga Haalanda jedna je od glavnih tema u nogometnom svijetu, a sada je Paris Saint-Germain odlučan u namjeri da prekine cijelu priču.

Parižani žele na ljeto dovesti sjajnog Norvežanina i navodno su pripremili ugovor koji će iznositi vrtoglavih 300 milijuna eura!

PSG bi platio 75 milijuna eura Borussiji Dortmund za usluge Haalanda plus određene bonuse koji bi bili naknadno dogovoreni. Također, 20 milijuna bi išlo Minu Raioli, Haalandovom agentu, a 20 milijuna eura Erlingovom ocu, Haalandu starijem.

Na navedene cifre, pariški klub Haalandu nudi godišnja primanja od 30 milijuna eura, što bi na šest godina iznosilo 180 milijuna.

Kada na tih 180 milijuna dodamo 105 milijuna koje idu Borussiji, Raioli i Haalandu starijem dolazimo do svote od 285 milijuna eura, a bonusi dortmundskom klubu bi sigurno iznosili oko 20 milijuna, što znači da u konačnici dolazimo do svote od 300 milijuna eura.

Ovo je prvi put da se jedan klub direktno oglasio oko Haalanda s konkretnim financijskim planom, a jačinu cijeloj priči daje podatak da je ovu informaciju prvi prenio pariški L’Equipe, najugledniji sportski list na svijetu.

231221Haaland

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime