Činilo se da je transfer u Real gotova stvar, ali Mbappe ima itekako dobar razlog da ostane u PSG-u?!

Kylian Mbappe ulazi u zadnjih nekoliko mjeseci ugovora sa PSG-om, a njegov transfer u Real Madrid je skoro pa siguran.

Mladi Francuz je već prošlog ljeta trebao stići u Madrid. Mediji su iz tog razloga uvjereni kako će ovog ljeta, nakon istega ugovora, 23-godišnjak sigurno potpisati za ‘Kraljevski klub’.

Pored toga, procurila je vijest kako je Real nudio PSG-u 50 milijuna eura da Mbappe već ovog prijelaznog roka preseli u Madrid.

U kompletnu priču umješao se Zinedine Zidane. Legendarni ‘Zizou’ bi uskoro trebao sjesti na klupu kluba s Parka Prinčeva i naslijediti Pochettina.

Dolazak Zidanea je jedan od načina da PSG pokuša zadržati Kyliana Mbappéa koji ne želi potpisati novi ugovor s vodećim klubom Ligue 1. U klubu se nadaju da će Zidane moći uvjeriti mladu zvijezdu da ostane, javlja Daily Mirror. Opće je poznato da je Mbappe u nekoliko navrata izjavljivao kako mu je Zidane najveći nogometni uzor.

U slučaju ovakvog raspleta, svi u Real Madridu bi bili razočarani kao nikada prije jer su sjajnog napadača već vidjeli u svojim redovima.

Kylian Mbappe je u Pariz došao iz Monaca još 2017. godine, a s PSG-om je u četiri navrata osvajao Ligue 1. Ove sezone je za ‘Svece’ upisao 25 utakmica, te postigao 18 pogodaka i 15 asistencija.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime