Liverpool sprema pakleno pojačanje: Klopp koristi loše finansijsko stanje Barcelone da dovede pravog dragulja

Kormilar Liverpoola Jurgen Klopp ozbiljno se sprema za ljetni prijelazni rok, a sada se na meti našla mlada zvijezda Barcelone.

Čelnici ‘Redsa’ odobrili su njemačkom stručnjaku da pojača poziciju veznog reda gdje je igrao Georginio Wijnaldum koji je otišao u PSG. Prva opcija je mladi Gavi koji svojim igrama već daje do znanja da će biti veliki igrač.

Barceloni bi to također dobro došlo ako uzmemo u obzir finansijsko stanje u kojem se klub nalazi. No, jasno je da ga u Kataloniji ne žele pustiti jer vjeruju kako je on njihova budućnost.

Mladom Špancu ugovor sa ‘Blaugranom’ ističe za 18 mjeseci, a na Nou Campu mu već spremaju novi.

Pored Wijnalduma, trenutne mogućnosti Liverpoola u veznom redu nisu baš dobre. James Milner i Jordan Henderson imaju preko 30 godina. S druge strane, 17-godišnji veznjak bi ubacio prijeko potrebnu energiju u Kloppov tim.

Teško da će Barca moći izjednačiti ugovor koji Gaviju nude ‘Redsi’. Naime, Liveprool mu nudi platu od tri milijuna funti godišnje, javlja Nacional.

Igrač u ugovoru ima oslobađajuću klauzulu koju na Anfieldu planiraju aktivirati, a ona glasi 42 milijuna funti. To je nešto što Klopp i ekipa planiraju napraviti već ovog ljeta.

Izdanak Barcelonine La Masije igra zaista na vrhunskom nivou, te bi bio veliko osvježenje za momčad Liverpoola. Ove sezone je za katalonskog diva upisao 27 nastupa, postigao je dva pogotka i dodao tri asistencije.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime