Navijači Uniteda ostali u šoku: Uoči današnjeg derbija sa Cityjem, Ronaldova situacija utakmicu bacila u drugi plan

Danas se na Etihadu igra veliki gradski derbi između Manchester Cityja i Manchester Uniteda u okviru 28. kola Premiershipa.

Prema mnogima, izabranici Pepa Guardiole igraju ulogu favorita u današnjem susretu. S druge strane, u derbi utakmicama poput ove, ništa nije sigurno. ‘Crvene đavole’ ne treba olako otpisati.

Navijači Uniteda najviše nade polažu u svoju najveću zvijezdu, Cristiana Ronalda. No, mnogi su ostali u šoku poslije informacije koja je procurila u javnost.

Naime, mediji sa Otoka jutros su objavili kako je nastup Portugalca pod velikim znakom pitanja. Ronaldo sinoć nije bio sa igračima u Lowry Hotelu. Stoga smatraju kako je to neki znak da ga neće biti u pogonu, javlja The Sun.

Pored Ronalda, sa ekipom nisu bili ni Cavani, Varane i Shaw, ali se za njih znalo već od ranije da vjerovatno neće zaigrati.

Mediji isto tako navode da još uvijek nije jasno da li je Cristiano dobio dozvolu od trenera Rangnicka da ne bude sa ostatkom tima u hotelu, ili je u pitanju povreda, što je i zabrinulo navijače.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime