NAPOKON: Salah se oglasio povodom produženja ugovora sa Liverpoolom, konačan rasplet stiže uskoro?!

Reprezentativac Egipta Mohamed Salah predstavlja možda i najvažniju kariku ekipe Liverpoola, no posljednjih dana se povlači priča o tome da li će produžiti svoj ugovor.

Zapravo, svima je opće poznata stvar koliko Salah znači engleskom velikanu, ali klub ipak nije spreman udovoljiti “visokim” zahtjevima.

Činilo se da je sve puklo između Liverpoola i napadača, no ipak bi se mogao naći zajednički jezik.

‘Mo’ sa svojim agentom ne odustaje od principa, zbog čega su navijači zabrinuti da bi Anfield mogao napustiti ovog ljeta.

Pored svega, sada su stigle neke optimistične vijesti. Pouzdani i ugledni Fabrizio Romano objavio je da Salah ima namjeru ostati, te da nema ništa od transfera u Barcelonu ili Real.

On se jasno oglasio da je i dalje glavni zahtjev plata od 400.000 funti sedmično, što djeluje previše čak i za takvog nogometaša. Iako je 29-godišnjak uporan, vjeruje se da je spreman naći se sa upravom kluba na “pola puta”.

‘Redsi’ su Salahu jasno dali do znanja da ne misle povećati ono što su već spremni dati, a s obzirom na povezanost grada, kluba i igrača, Egipćanin će sigurno dati sve od sebe da crveni dres nosi i nakon ljeta 2023. godine.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime