Ronaldo u rezervi ima spreman ‘svemirski transfer’, a Ten Hag će ubrzo donijeti odluku kojoj se niko u Unitedu nije nadao

Telegraph, dobro obaviješteni izvor sa Otoka prenio je krajem radne sedmice zanimljive vijesti iz tabora Manchester Uniteda.

Očekuje se da za samo nekoliko sedmica Nizozemac preuzme kormilo poljuljanog velikana i započne rekonstrukciju igračkog kadra.

Iako se pominjalo da se u njegovim planovima ne nalazi Cristiano Ronaldo, čini se da Telegprah zna nešto više.

Naime, Erik Ten Hag će odmah po dolasku u United obaviti razgovor sa Portugalcem i porčiti mu da računa na njegove usluge i naredne sezone.

Ten Hag je svjestan da je Ronaldo pokretač tima i kao takav će mu biti od velike koristi na početku putovanja na ‘Teatru snova’.

Uz Ronalda će konkurencija i nadmetanje biti na zavidnom nivou, a od njega Ten Hag očekuje da nastavi sa ‘školovanjem’ mlađih kolega.

Ronaldo je ove sezone najbolji strijelac Uniteda i drugi najbolji strijelac Premiershipa, pa s toga ova odluka Nizozemca i ne čudi previše.

Ipak, svi u klubu su bili ujereni da će Ronaldo napustiti klub, ali od njegovog transfera u PSG ovo ljeto neće biti ništa.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime