Ne, s njim neće ići tako lako! PSG Messiju ponudio ‘kule i gradove’ kao Mbappeu, a on je već pronašao novi klub?

Čini se da vlasnici PSG-a neće uspjeti sa Lionelom Messijem ono što su sa Kylianom Mbappeom.

Naime, kao što je već poznato, Parižani su Mbappea zadržali na ‘Parku prinčeva’ tako što su mu ponudili “kule i gradove”. Tačnije, ogromnu platu i niz privilegija.

Međutim, jedan od najboljih nogometaša svih vremena je itekako “tvrd orah” i s njim neće ići tako lako kao sa Francuzom.

Argentinac se nalazi u posljednjoj godini ugovora sa prvakom Francuske te ako je slutiti vijestima iz njegove zemlje, aktuelna sezona bit će mu ujedno i posljednja u dresu PSG-a.

Poznata sportska novinarka iz Argentine Veronica Brunatti, a koja se s Messijem poznaje dugi niz godina uz veliki broj odrađenih intervjua, objavila je da se igrač vraća u svoj bivši klub Barcelonu, gdje uživa status legende.

Brunatti se zasigurno može smatrati pouzdanim izvorom i čini se kako čelnim ljudima Pariškog kluba ništa neće moći pomoći da spriječe ovaj spektakularan transfer i povratak najveće zvijezde na Nou Camp.

Za 16 godina koliko je proveo u Barci, Leo je na 778 odigranih utakmica postigao nevjerovatna 672 pogotka što znači da je protivničku mrežu tresao svakih 95 minuta što je i više nego impresivan podatak..

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime