Messi je davao intervju, a njegova reakcija nakon što mu je Dalić prišao govori koliki je zapravo gospodin!

Nogometna reprezentacija Argentine plasirala se u finale Svjetskog prvenstva u Kataru nakon što je sa 3:0 u polufinalu sasvladala selekciju Hrvatske.

Popularni ‘Vatreni’ u četvrtini finala uspjeli su da naprave senzaciju i eliminišu veliki Brazil, no očito su Argentina i Messi bili ozbiljniji zalogaj.

Zvijezda PSG-a sinoć je bila izuzetno raspoložena, dok Hrvatska jednostavno nije imala pravo rješenje kako da ga zaustavi i to se vidjelo na terenu.

Ipak, ono što raduje jeste to da nije bilo nikakvih varnica nakon odigranog meča, za razliku od susreta Argentine i Nizozemske, a tada smo skoro gledali pravu tuču.

Zbog sukoba sa Van Gaalom, mnogi su čekali da vide kako će se Messi na kraju svega ponašati prema hrvatskom izborniku, Zlatku Daliću.

U trenutku dok je davao izjavu za argentinski Tyc Sports, Messi je ugledao Dalića kako prolazi pored njega i odlučio je sve zaustaviti kako bi se pozdravio s njim, što je ubrzo postalo hit na društvenim mrežama.

Trener aktuelnog viceprvaka svijeta poželio je Argentincu svu sreću u finalu Svjetskog prvenstva, što je također pravi gospodski i uljudan potez..

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime