MEGALOMANSKI TRANSFER: Victor Osimhen dobio ponudu koju je nemoguće odbiti

U dva je navrata Al Hilal pokušao “slomiti” Napoli i nije uspio. Pokušat će i treći put, možda mu se posreći. Samo što ovaj put ide zaobilaznim putem, preko igrača.

Saudijci se nadaju da će prvo uvjeriti Victora Osimhena da potpiše za klub iz Rijada, a onog trenutka kad budu imali dogovor s igračem staviti Napolija pred svršen čin i tako dovesti.

Prema pisanju Gazzette dello Sport, Al Hilal je ponudio najboljem strijelcu Serie A u prošloj sezoni ugovor kakav je praktički nemoguće odbiti: 40 milijuna eura po sezoni, na pet godina.

To znači da bi Osimhen mogao zaraditi 200 milijuna eura ako prihvati suradnju s trenerom Jorgeom Jesusom i pojača momčad u kojoj su već Kalidou Koulibaly, Sergej Milinković-Savić, Ruben Neves i Malcom.

Saudijcima novac nije problem, ali je zato pravi izazov uvjeriti Napoli da pusti dijamanta. Prvo su odbili 120 milijuna eura, nakon toga i 140 milijuna eura. Međutim, Arapi ne odustaju i izgleda da je samo pitanje trenutka kad će prebaciti cifru od 150 milijuna eura.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime