RASPAD SISTEMA! I Casemiro digao ruke od ‘Crvenih đavola’, u januaru prihvata ponudu još arogantnije svlačionice?

Iako je prije samo nekoliko sedmica odlazak Casemira iz Manchester Uniteda bio nemoguća misija, kako vrijeme prolazi, on biva sve ozbiljnija tema na Otoku.

Erik ten Hag navodno nema ništa protiv odlaska prekaljenog nogometaša sredine terena, a kao izgledna destinacija se najčešće pominjala Saudijska Arabija.

Prema najsvježijim vijestima, Brazilac je navodno digao ruke od Manchester Uniteda i spreman je otići već u januaru s obzirom da je načuo kako ga želi još jedan velikan evropskog nogometa.

Daily Express prenosi kako Casemiro razmišlja o odlasku u Paris-Saint Germain uslijed interesa Luisa Enriquea da ga angažuje u svoju, još arognantiju svlačionicu od one u Engleskoj.

Zvijezde PSG-a važe za “klan” koji, baš poput onog na ‘Teatru snova’ olako mijenja trenere i nastupa po potrebi, što očigledno u ovoj fazi karijere odgovara trenutno povrijeđenom Casemiru.

Nizozemski stručnjak žei prikupiti sredstva za nova lica u svom timu, a ukoliko francuski klub pokae još veći interes, jasno je u kojem pravcu ide ovaj, još jedan potencijalno ogroman posao.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime