Zar je moguće da će se u PSG-u spustiti tako nisko? Najbolji u povijesti kluba nije zaslužio ovakav odlazak

Kylian Mbappé u petak je obznanio da napušta PSG na kraju ove sezone i očekivalo se da će mu Parižani prirediti prigodan oproštaj u večerašnjem susretu s Toulouseom, ali kako stvari stoje to se neće dogoditi.

Mbappé će večeras u dvoboju 33. kola Le Championnata koji PSG igra na svom terenu protiv Toulouse po zadnji put nastupiti na Parku prinčeva u dresu ‘Svetaca’ i očekivalo se da će dobiti prigodan oproštaj nakon svega što je napravio za pariški klub.

On iz PSG-a odlazi kao najbolji napadač u povijesti ovog kluba za koji je zabio čak 255 golova u 306 nastupa, a uz to je uspio upisati i 108 asistencija što je zaista impresivna statistika.

No, francuski mediji javljaju da PSG neće prirediti Mbappéu oproštaj koji se očekivao što je najbolji pokazatelj koliko su pogođeni i razočarani njegovom odlukom da napusti klub na kraju sezone.

Le Parisien objavio je da Mbappéu neće biti odana počast koju je definitivno zaslužio, te da u PSG-u navode izgovor u koji im baš nitko nije povjerovao.

Naime, oni su poručili da nisu uspjeli organizirati bilo što na Parku prinčeva u večerašnjem susretu jer nisu imali dovoljno vremena, odnosno za Mbappéovu odluku su i oni saznali kada ju je on obznanio na društvenim mrežama

Smatraju da manje od 48 sati od objave odluke do utakmice s Toulouseom nije dovoljno za organizaciju oproštaja…

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime