ZABORAVITE NA EMOCIJE! Rashford napušta Old Trafford i šokantno pojačava ljutog rivala Manchester Uniteda

Marcus Rashford jedan je od onih nogometaša koji se nalaze na izlaznim vratima Manchester Uniteda, a upravo on bi već ovog ljeta mogao režirati šokantan transfer.

‘Crveni đavoli’ su jučer uspjeli spasiti sezonu osvojivši FA Kup pobjedom protiv gradskog rivala Manchester Cityja u finalu rezultatom 2:1. Bila je to kakva takva utjeha za Erika ten Haga i njegovu momčad nakon poprilično razočaravajuće sezone.

Odigrao je utakmicu na kultnom Wembleyju i Rashford, dok bi njemu i još pojedinim igračima to mogla biti posljednja u dresu ovog slavnog engleskog kluba.

Navodno će napadač pojačati redove londonskog Arsenala, a postoje i zanimljive informacije da je zvijezda Uniteda već obavila neke razgovore sa trenerom ‘Topnika’, Mikelom Artetom.

Čak se navodi kako su dvije strane postigle načelni dogovor, pa je jasno da nas čeka zaista pakleno ljeto i nezapamćen prijelazni rok na Otoku.

Rashford je bio posebno emotivan nakon što je njegov Manchester United pobijedio Manchester City i osvojio FA Kup, te nije nemoguće da je to bio posljednji put kada je 26-godišnjak nastupio za velikana sa Old Trafforda.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime