Timberwolvesi izbjegli ‘metlu’, igrat će se peti susret! Utučeni Dončić: Ja sam kriv

Minnesota Timberwolvesi nadigrali su Dallas Maverickse rezultatom 105:100 u četvrtom susretu konferencijskog finala Zapada te tako izbjegli eliminaciju iz play-offa NBA lige.

Pred Wolvesima je još uvijek naizgled nemoguća misija jer u povijesti NBA play-offa nijedna ekipa nije preokrenula 0:3 u plasman dalje. Peti susret vraća seriju u Minneapolis. Na rasporedu je u četvrtak.

Minnesota je većim dijelom dvoboja imalo vodstvo, a najveće joj je iznosilo 12 koševa. Mavsi niti u jednom trenutku susreta nisu imali prednost veću od četiri koša.

Anthony Edwards predvodio je Minnesotu sa 29 ubačaja, 10 skokova i devet asistencija, a Karl-Anthony Towns odradio je sjajno drugo poluvrijeme u kojem je upisao 20 od svojih 25 koševa.

Kod Dallasa je još jednom najbolji bio Luka Dončić. Ostvario je šesti triple-double u ovosezonskom play-offu nakon što je dvoboj završio s učinkom od 28 ubačaja, 15 skokova i 10 asistencija. No, bio je šuterski neraspoložen, odnosno zaustavio se na 33 posto preciznosti (7/21).

Ja sam kriv. Nisam ekipi dao dovoljno energije“, kazao je Dončić nakon poraza.

Podsjetimo, jedan finalist NBA lige već je poznat. Boston Celticsi izborili su seriju za titulu nadigravši Indiana Pacerse u četiri susreta.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime