Mbappeu su u PSG-u ‘karijeru’ spasila dva čovjeka: Bez njih dvojice više ne bih kročio na teren!

Ovih dana je bombastično odjeknula vijest o spektakularnom transferu Kyliana Mbappea u Real Madrid, a mnogi su isti prozvali transferom decenije u najmanju ruku.

Dugogodišnja transfer saga konačno je dobila svoj epilog, te je fenomenalni Mbappe pojačao redove kluba svojih snova, nakon što mu je istekao ugovor sa PSG-om.

No, sada Francuz može slobodno govoriti o svemu i iznositi svoju stranu priče kada je u pitanju njegov boravak na ‘Parku prinčeva’, pa se nije nimalo sustezao da to i uradi. On je zapravo otkrio kroz kakav je “pakao” prošao.

“PSG mi je na agresivan način saopštio da neću igrati ove sezone, ali su me Luis Enrique i Luis Campos spasili. Bez njih dvojice više ne bih kročio na teren. To je prava istina. Zato ću uvijek biti zahvalan treneru i sportskom direktoru”, kazao je Mbappe između ostalog.

Ponajbolji nogometaš današnjice se također zahvalio legendama Real Madrida poput Cristiana Ronalda, Sergija Ramosa i Ikera Casillasa, ali i svojim novim suigračima na divnim željama za budućnost u dresu ‘Kraljevskog kluba’.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime