GRIJEŠE LI ‘GRAĐANI’: City odredio cijenu od 80 miliona eura za Alvareza, odmah se pojavio velikan koji će da je plati?

Argentinski napadač Julian Alvarez je ove sezone definitivno dobio više prilike za igru pored Erlinga Haalanda, ali on još uvijek želi sredinu gdje će biti prvi napadački izbor.

Manchester City nije i neče praviti probleme nogometašima koji žele odlazak, dok se o budućnosti ovog zaista sjajnog golgetera piše intenzivnije nego inače.

Novinarka iz Argentine Veronica Brunati prenosi kako engleski prvak za svog perspektivnog nogometaša želi 80 miliona eura.

Prema saznanjima ovog izvora, to je svota koju timovi poput Manchester Uniteda, Chelseaja ili Atletico Madrida ne mogu ili ne žele platiti, ali u prvi plan je iskočio kolektiv kojem to nikad nije bio problem.

Paris-Saint Germain je oslobodio veliki prostor odlaskom Kyliana Mbappea i sad se uveliko priprema sezona bez njega na ‘Parku prinčeva’, odnosno sa novim licima u glavnim ulogama.

Francuski velikan nema problem isplatiti 80 miliona eura za potpis Alvareza kojeg bi instantno učinili prvim napadačem momčadi, što je za njega oduvijek i bio glavni cilj.

24-godišnji Alvarez je ove sezone na 54 utakmice zabio 19 pogodaka u svim takmičenjima za City, a stigao je dodati i čak 13 asistencija.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime