ONI SU SVEMIRSKI BROD ZA MRSKOG RIVALA! Perez ‘skinuo’ Barci pojačanje decenije, igračinu dovodi u Real

Moćni predsjednik Real Madrida i vjerovatno najbolji svih vremena u svom poslu, Florentino Perez, ne misli stati sa planom da napravi najjači tim na planeti.

Prije nekoliko dana je Real Madrid konačno ozvaničio dolazak ponajboljeg nogometaša svijeta, Kyliana Mbappea, koji na Santiago Bernabeu stadion stiže kao slobodan igrač.

Međutim, Perez i ekipa iz prijestolnice Španije ne namjeravaju se zaustaviti kada je u pitanju dovođenje onih najboljih pojedinaca, koji širom Evrope dominiraju sa loptom u nogama.

Ugledni Bild tako potvrđuje da će Florian Wirtz biti novi član ‘Kraljevskog kluba’ i tu više nema apsolutno nikakve dileme. No, ono što je zanimljivo jeste to da je sjajni Nijemac bio najveća želja Realovog mrskog rivala Barcelone.

Iako su Katalonci uradili sve što su mogli i veznjaka Bayera iz Leverkusena su “već vidjeli” u svojim redovima, od toga neće biti ništa jer se u priču umješao madridski gigant.

Odavno je poznato da Real ima dosta kvalitetniju momčad od Barcelone, ali je očito i to da novi osvajač La Lige i Lige prvaka ulaže maksimalan napor da pokvari sve poslove svom rivalu.

Wirtz uživa status jednog od najinteligentnijih igrača u ovom momentu, pa je vrlo izvjesno da su ‘Kraljevi’ družini sa Camp Nou stadiona “skinuli” pojačanje decenije.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime