NOVI SPEKTAKL U NJEMAČKOJ! U završnici za ‘srčani udar’ Albanija šokirala favorizovanu Hrvatsku

Snage su u utakmici 2. kola grupe B Evropskog prvenstva u Njemačkoj odmjerile reprezentacije Hrvatske i Albanije, a konačan rezultat glasio je 2:2.

Ovaj meč bio je od velikog značaja za obje reprezentacije i rasplet u grupi B. Podsjećamo, Hrvatska je u prvom kolu poražena od Španije sa 3:0, a Albanija od Italije rezultatom 2:1.

‘Vatreni’ su danas uživali ulogu favorita, ali je dosta loše počelo za bivšeg viceprvaka svijeta. Naime, iz prvog pravog napada u 11. minutu je Laci matirao Livakovića.

Tražila je Hrvatska priliku za poravnanje, dok je na drugoj strani u nekoliko navrata rizikovala i “strepila” da primi još jedan pogodak, što bi joj naravno mnogo otežalo posao u nastavku.

Ušli su izabranici Zlatka Dalića furiozno u drugo poluvrijeme, te su se nizale šanse ispred gola Strakoshe. Sve se konačno isplatilo u 74. minutu kada je Kramarić zabio za poravnanje.

Albanci su u potpunosti pali, što je rezultiralo još jednom loptom u njihovoj mreži svega dva minuta kasnije, a autogol je postigao Gjasula. U završnici smo gledali pravi haos. Nekoliko šansi za Albaniju koja duboko u sudačoj nadoknadi pogotkom Gjasule dolazi do konačnih 2:2.

Reprezentaciji Hrvatske sada ostaje utakmica sa Italijom i nalazi se u veoma teškoj situaciji. S druge strane, Albanija će u posljednjem kolu odmjeriti snage sa moćnom Španijom.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime