GREŠKA KOJA SE MORA ISPRAVITI! Mudryk odlazi iz Chelseaja, novi trener mu je već pronašao zamjenu?

Brzonogi krilni napadač Mykhailo Mudryk je prema mišljenju većine nogometne javnosti napravio pogrešku kada je ispred Arsenala odabrao da pojača londonski Chelsea.

Mudryk već neko vrijeme iako je skupo plaćen ne pokazuje apsolutno nikakvu ambiciju, niti pravi razliku na terenu, što neće dugo biti tolerisano na Stamford Bridgeu.

Football Insider tim povodom već prenosi kako Chelsea radi na tome da se pronađe adekvatna zamjena za perspektivnog nogometaša koji nije opravdao očekivanja.

U trenutku kada Michael Olise stigne u klub, što je izvjesno očekivati u narednim sedmicama, Ukrajinac će biti slobodan da napusti Chelsea i tako dodatno oslobodi prostor u svlačionici.

Mudryk je i ranije imao nekoliko ponuda za posudbu, ali je iste odbijao, no sada će morati dobro razmisliti jer su sve prilike kako za njega u budućnosti nema mjesta u postavi Enza Maresce.

Što se tiče Olisea, on se želi pridružiti ‘Plavcima’ kojima sada ostaje samo da sklope dogovor sa Crystal Palaceom koji će za njegov odlazak potraživati oko 60 miliona eura.

23-godišnjak je za Chelsea odigrao 58 utakmica i postigao sedam golova uz četiri asistencije. Plaćen je Shakhtaru vrtoglavih 70 miliona eura.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime