POČETAK IZ SNOVA! Tek što je došao na klupu Liverpoola, Slot odmah ‘ispred nosa’ odvodi pojačanje Chelseaju

Nizozemski stručnjak Arne Slot je sredinom tekuće sedmice i službeno predstavljen kao novi trener Liverpoola, a sa intenzivnim radom je odmah započeo.

Slot je najavio da se ‘Redsi’ neće oslanjati na Kloppovu filozofiju jer će on sa sobom donijeti novi rukopis i viziju kako će se momčad u određenim momentima ponašati na terenu.

Liverpool je pripremio i određenu svotu novca kako bi se novi vođa stručnog štaba mogao otisnuti na transfer tržište, a prvi planovi su zaista impresivni.

Naime, kako saznaje Football Transfers, slavni engleski klub ima u planu da porazi Chelsea u borbi za izuzetno važno pojačanje na krilnim pozicijama.

Velikan sa Anfielda priprema ekspresnu ponudu i sada već dobro uigrano sklapanje dogovora sa Crystal Palaceom oko angažmana Michaela Olisea.

Iako Chelsea zaista pokazuje konkretan interes za fenomenalnog krilnog napadača, čini se da Slot polako izbija u prvi plan i pravi krupne korake ka velikom preokretu.

Cijena Olisea će biti oko 60 miliona funti, dok je i sam nogometaš izrazio želju da naredne sezone konačno ostvari transfer karijere. Liverpool to svakako jeste.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime