Mladi Hrvat oduševio je na Euru: Sprema mu se transfer karijere u Premier ligu

Luka Sučić (21) jedan je od rijetkih hrvatskih nogometaša koji su zadovoljili nastupom protiv Albanije u drugom susretu ‘Vatrenih’ na Euru.

U remiju (2:2) Sučić je ušao u drugom poluvremenu, ali je oduševio navijače jer je unio pravu pomutnju u zadnju liniju Albanije i isprovocirao autogol za 2:1 vodstvo Hrvatske.

Nije isključeno ni da Sučić započne odlučujući susret protiv Italije u ponedjeljak, ali ono što se zna već sada jest da će Sučić ovog ljeta napraviti transfer karijere.

Sučić je cijelu igračku karijeru u RB Salzburgu, a prošle sezone je u 32 utakmice postigao pet pogodaka i namjestio njih devet, pokazavši da je “prerastao” austrijski klub.

Prema tvrdnjama engleskog insajdera Bena Jacobsa, Sučić je blizu toga da karijeru nastavi u redovima Fulhama. Engleski premierligaš traži pojačanja za novu sezonu, a Sučić se čini kao savršeno rješenje.

Transfermarkt ga procjenjuje na oko 15 milijuna eura, a Jacobs navodi da su za Sučića zanimanje pokazali još Milan i Borussia Dortmund, ali da Fulham u ovom trenutku drži “pole position” za njegovo dovođenje.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime