Italijanski novinar nije bio dobro upućen, Kovačić ga zbunjeno ispravio: Pomiješali ste me s nekim

Nogometna reprezentacija Hrvatske danas igra ključni meč dosadašnjeg toka Evropskog prvenstva, pošto će u direktnom okršaju s Italijom igrati za prolazak grupne faze.

Vatrenim u ovom meču igra samo pobjeda ako misle u osminu finala, a bilo je zanimljivo na sinoćnjoj konferenciji za medije reprezentacije koju je vodio Zlatko Dalić.

Naime, u jednom trenutku se pitanjem obrukao novinar iz Italije, koji je Matea Kovačića pomiješao s Marcelom Brozovićem ili Ivanom Perišićem.

Italijan je Kovačića pitao da prokomentariše to što ga je selektor Italije Luciano Spalletti “nahvalio jer ga je vodio u Interu”, a aktuelni član Manchester Cityja je bio začuđen.

“Mislim da ste me pomiješali s nekim jer ja nisam bio pod vodstvom Spallettija. To su bili Brozović i Perišić. Ono što mogu reći je da ga jako cijenim, taktički je fenomenalan”, odgovorio je Kovačić.

Veznjak je bio u Interu od 2013. do 2015. godine, nakon čega je ostvario veliki transfer u Real Madrid, a Spalletti je vodio milanski klub od 2017. do 2019. godine.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime