TO JE TO! Chelsea je pronašao ‘dobitnu formulu’ za dovođenje Osimhena?

Chelsea će Napoliju ponuditi Romelua Lukakua (31) i Cesarea Casadeija (21) kao dio paketa kojim bi smanjio visinu transfera za Victora Osimhena (25), javljaju apeninski mediji.

Nigerijac je jedan od najboljih napadača na svijetu i može birati klub u kojem će nastaviti karijeru. Najveća konkurencija Chelseaju su Paris Saint-Germain i Manchester United.

Otpusna klauzula po kojoj Osimhen može napustiti Napoli iznosi 120 milijuna eura, ali to u ovom trenutku nitko nije spreman platiti.

Chelsea je sada ponovno kontaktirao Napoli i ponudio dvojicu igrača kako bi spustio cijenu. Jedan od njih je i Romelu Lukaku, drugi Cesare Casadei, mladi Talijan koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Leicesteru.

Giovanni Manna nedavno je postao novi sportski direktor Napolija, a u pitanju je čovjek koji je želio Lukakua u Juventusu, što je svakako vrlo povoljna okolnost za Chelsea i njihovu ponudu.

Osimhen je u prošloj sezoni imao dosta problema s ozljeda, a na kraju je unatoč tome zabio vrlo dobrih 17 golova u svim natjecanjima.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime