RAPHINHA BLIZU POVRATKA U ENGLESKU: Arsenal poslao ponudu, uz novac nude i napadača, čeka se ‘bijeli dim’ iz Barcelone

Sve su glasnije spekulacije o tome da će Raphinha napustiti Barcelonu. Brazilac se navodno želi vratiti u englesku Premier ligu, a u igri je londonski Arsenal.

Raphinha je prošle sezone bio jedan od ključnih igrača Barcelone, ali odlaskom Xavija s trenerske pozicije počeo je razmišljati o povratku u elitni rang engleskog nogometa.

Brazilski reprezentativac je na Otoku igrao sjajno u dresu Leeds Uniteda i sada se želi vratiti u Premier ligu, a po svemu sudeći to bi se moglo vrlo lako ostvariti.

Ranije se povezivao s Liverpoolom i Tottenhamom, ali posljednji je zanimanje za Brazilca pokazao Arsenal koji je već napravio konkretne poteze.

Topnici‘ su već kontaktirali Barcelonu, te kako otkriva London Evening Standard već pripremili prvu ponudu i pokušat će za Raphinhu platiti određenu cifru i u sve uključiti još jednog igrača.

Barcelona za Raphinhu traži 60 milijuna eura, a navodno Arsenal za ovog 27-godišnjaka nudi 35 milijuna eura plus Eddieja Nketiaha za kojeg na Emiratesu da vrijedi oko 30 milijuna eura.

U Barceloni su u početku bili jasni, a to je da za Raphinhu žele samo novac te da će na trampu pristati samo u slučaju ako bude riječ o igraču koji se ne odbija, a ostaje za vidjeti je li Nketiah taj.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime