GRADE NOVU ‘SVEMIRSKU MOMČAD’! De Bruyne odlazi, City kao zamjenu već u utorak dovodi ponajboljeg igrača Eura

Belgijski reprezentativac Kevin De Bruyne neće se još dugo zadržati u redovima Manchester Cityja, prenose brojni inostrani izvori.

Preciznije, ponovo se potegla priča oko odlaska De Bruynea u Saudijsku Arabiju. Fenomenalni veznjak nedavno je sam priznao da ne bi imao ništa protiv toga, a pojedini engleski novinari pišu kako bi ga već ovog ljeta mogli vidjeti na pomenutoj destinaciji.

Poznato je da ‘Građani’ uvijek razmišljaju o svojoj budućnosti, pa Gianluca Di Marzio tvrdi da će baš narednog utorka predstaviti veliko i spektakularno pojačanje na Etihadu.

Naime, navodno je City skoro završio posao oko dovođenja Danija Olma iz RB Leipziga, igrača koji briljira na Evropskom prvenstvu u dresu španske reprezentacije.

Posljednji osvajač Premier lige isplatit će za Olma 60 milijuna eura, dok je sjajni 26-godišnjak predviđen da bude idealna zamjena za De Bruynea koji pakuje kofere u plavom dijelu Manchestera.

Nema dileme da je Daniju Olmu danas u glavi isključivo i samo finale Eura, te kako će njegova Španija pobijediti Englesku i postati novi šampion Starog kontinenta. Sve ostalo, morat će malo da pričeka.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime