NE MOŽE MOĆNIJE! Osim što igra nestvaran Euro, Cucurella ‘sređuje’ Chelseaju najtraženijeg igrača ljeta

Lijevi bek londonskog Chelseaja, Marc Cucurella, na Evropskom prvenstvu u dresu Španije igra turnir života bez ikakve dileme.

Španija je po mnogima više od svih zaslužila da osvoji titulu prvaka Evrope. Ipak, večeras moraju savladati Englesku i to im je posljednja stepenica do krova Starog kontinenta.

Cucurella će i ove noći biti jako važan igrač u prvoj postavi selektora Luisa de la Fuentea, a pred samo finale je u jednom intervjuu za The Athletic priznao da Chelseaju “sređuje” spektakularno pojačanje.

“Nico Williams? Svaki dan mu govorim da treba doći u Chelsea. Nogometaš poput njega bi nam mnogo pomogao. Više je nego dobrodošao i on to zna”, rekao je Cucurella.

Inače, mladi Williams pokupio je simpatije mnogih ljubitelja nogometa svojim partijama na Euru ovog ljeta, pa bi se moglo reći da je postao i najtraženiji igrač na trenutnom tržištu.

Athletic dodaje da nije nemoguće da zvijezdu Španije uskoro vidimo na Stamford Bridgeu u Londonu, ali prvo treba pričekati. Podsjećamo, 22-godišnjak je i velika želja Barcelone.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime