NEKA SE SPREMI MBAPPE! Nakon sjajnog Williamsa u Barcelonu ovog ljeta stiže i veznjak svjetske klase

Real Madrid je danas na Santiago Bernabeu stadionu na spektakularan način predstavio svoje posljednje pojačanje, Kyliana Mbappea.

Zaista su navijači ‘Kraljevskog kluba’ dugo čekali na dolazak Mbappea, a Francuz se već godinama unazad povezivao sa aktuelnim prvakom Evrope i Španije.

I dok u Madridu vlada euforija povodom dolaska kapitena ‘Tricolora’, ljuti rival Barcelona ne misli sjediti skrštenih ruku i ‘Blaugrana’ također ozbiljno radi na jačanju momčadi.

Ponajveća zvijezda nedavno okončanog Evropskog prvenstva, Nico Williams, trebao bi vrlo brzo napustiti Athletic Bilbao i potpisati za Barcu, što je bez ikakve sumnje fantastično pojačanje.

Međutim, katalonski velikan se ne misli zaustaviti na Williamsu, pa tako aktivno radi na dovođenju sjajnog veznjaka Real Sociedada i reprezentacije Španije, Mikela Merina.

Treneru Hansiju Flicku se posebno sviđa tip igrača kakav je Merino, te smatra da će se on sjajno uklopiti u njegov stil igre. Ovaj 28-godišnjak imao je neke blistave momente i na proteklom Euru, a više od svega vrijedi spomenuti onaj pogodak protiv Njemačke za polufinale.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime