NE BI NIKO, ALI ON ŽELI! Lunin definitivno napušta Real zbog velikana sa kojim ‘neće osvojiti nijedan trofej’

Ukrajinski golman i reprezentativac Andriy Lunin našao se na izlaznim vratima Real Madrida, te je sve izvjesnije da ga više nećemo gledati u prijestolnici Španije.

Madriđani iza sebe imaju zaista sjajnu sezonu jer su osvojili La Ligu, Ligu prvaka i španski Superkup. Gotovo kroz cijelu takmičarsku godinu je gol ‘Kraljeva’ branio fantastični Lunin, koji je sjajno iskoristio odsustvo Courtoisa.

No, svima je jasno da kada je Belgijanac potpuno zdrav, on će uvijek biti prvi izbor trenera Carla Ancelottija. Upravo to nije se dopalo Luninu, pa je spreman spakovati kofere na Santiago Bernabeu stadionu.

Engleski mediji javljaju da je Ukrajinac u završnim pregovorima sa londonskim Chelseajem, te da će Stamford Bridge biti naredna destinacija za 25-godišnjeg čuvara mreže.

Moglo bi se bez ikakve dileme danima pričati o tome šta sve ne štima u redovima popularnih ‘Plavaca’, a najnoviji skandal vezan je za argentinsku zvijezdu, Enza Fernandeza.

Mnogi su mišljenja da Chelsea u skorije vrijeme teško može doći do nekog trofeja i da Lunin možda pravi grešku karijere odlaskom u glavni grad Engleske. Da li će to i biti tako, pratit ćemo.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime