Ovo se Modriću nikako neće dopasti: Mijatović rekao ono što legendarni veznjak najviše mrzi čuti

Iako se spominjalo da bi ovoga ljeta mogao napustiti prijestolnicu Španije, Luka Modrić je prije nekoliko dana produžio svoj ugovor sa Real Madridom.

Imao je Modrić ponude iz Saudijske Arabije, pričalo se o mogućem završetku karijere također, ali je legendarni Hrvat odlučio ostati u Madridu još jednu godinu.

Njegov potpis ugovora sa Realom izazvao je dosta reakcija, a jedan od onih koji se oglasio bio je i čuveni Predrag Mijatović. Poput Luke, Mijatović je ostavio dubok trag u ‘Kraljevskog klubu’, dok sada smatra da 38-godišnjak treba da ode sa stilom.

“Luka je imao ponudu iz Saudijske Arabije i odbio ju je, ljetos je imao ponuda i sa finansijski jakom podlogom, ali je odlučio da ostane”, rekao je Mijatović.

No, bivši napadač je na kraju ipak “bocnuo” Modrića izjavom koja je bila, mnogi će reći, maksimalno iskrena prema nekadašnjoj zvijezdi Dinama.

“Sve je to lijepo i krasno, ali mislim da je Modriću vrijeme za penziju, a ako to može u Madridu, još je bolje da se oprosti sa stilom.”

Svima je uveliko poznato da Luka Modrić ne voli slušati o igračkoj mirovini, obzirom da za sebe smatra kako je maksimalno spreman za nove izazove na terenu u dresu najvećeg kluba planete.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime