ČUDO NAD ČUDIMA! Jakirović spremio paklen odgovor Hajduku, ispred nosa će pokupiti pojačanje velikom Realu?

Tema broj jedan u Hrvatskoj još uvijek je dolazak Ivana Rakitića u redove Hajduka iz Splita, a nema dileme da će se o ovom transferu pričati i u narednim danima, odnosno sedmicama.

Međutim, Hajdukov najljući rival Dinamo ne misli sjediti skrštenih ruku i gledati kako se pojačava ekipa sa Poljuda, zbog čega su ‘Modri’ veoma aktivni na tržištu.

Do ovog momenta su u Zagreb stigli Raul Torrente, Marko Pjaca i Samy Mmaee. No, ogromu pažnju javnosti privukla je vijest koju je plasirao argentinski novinar Marian Olsen.

Naime, Olsen tvrdi da je Dinamo zainteresovan za dovođenje kolumbijskog nogometaša Daniela Ruiza, koji se jako dopao treneru Sergeju Jakiroviću. U pitanju je 22-godišnje lijevo krilo.

Hrvatski velikan je već otvorio pregovore sa Ruizovim agentom, ali nije jedini koji ga želi. Konkurent u ovom poslu društvu sa Maksimira biti će Real Madrid.

Ipak, zvijezda kolumbijskog prvoligaša Millonariosa navodno bi ispred Realove mogla prihvatiti ponudu iz prijestolnice Hrvatske, obzirom kako on i njegov agent smatraju da je to daleko bolja opcija za igračev razvoj.

Vrijednost Danilea Ruiza procjenjuje se na oko 2,5 milijuna dolara, a da li će Kolumbijac na kraju i definitivno završiti u plavom dresu, ostaje da vidimo.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime