REALU IPAK NEĆE BITI LAKO, NIKAKO! Flick u Barcu dovodi duo koji je Evropu ostavio bez teksta svojim igrama

Iskusni njemački stručnjak Hansi Flick sprema nogometaše Barcelone za novu sezonu, ali se u Kataloniji do kraja prijelaznog roka očekuju neke ozbiljne promjene.

Flick je itekako svjestan stanja u Barci, a od klupskih čelnika jasno je zatražio da mu dovedu određena pojačanja koja bi se fantastično uklopila u njegov sistem igre.

Špekuliše se da će Katalonci morati da prodaju barem jednu veliku zvijezdu momčadi kako bi mogli finansirati dolaske drugih nogometaša. I dok mnogi nisu sigurni ko bi to mogao napustiti Camp Nou stadion, ‘Blaugrana’ radi na dva spektakularna posla.

Naime, pregovori sa Danijem Olmom i Nicom Williamsom, te njihovim klubovima, navodno idu u odličnom smjeru i očekuje se da će bivši prvak Španije vrlo brzo osigurati oba potpisa.

Olmo i Williams su na proteklom Evropskom prvenstvu impresionirali apsolutno sve igrama u dresu reprezentacije Španije, a sa kojom su na kraju više nego zasluženo došli do titule prvaka Starog kontinenta.

Nema dileme da će Barcelona na dovođenje pomenutih zvijezda potrošiti preko 100 milijuna eura, ali kao što smo rekli, spas će pronaći u prodaji nekog važnog pojedinca iz sadašnjeg igračkog rostera. Stoga, jasno je da nas u bližoj budućnosti očekuje spektakl na tržištu.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime