‘MODRI’ NE GUBE VRIJEME! Jakirović potvrdio, Dinamo već poslao ponudu za zvijezdu kojoj se predviđa blistava karijera

Nogometaši Dinama nadigrali su Vardar sa uvjerljivih 3:0 u prijateljskoj utakmici, nastavivši sa dobrim nastupima u pripremnom periodu i čini se da je ekipa sa Maksimira spremna za još jednu uspješnu sezonu.

Nema sumnje da su popularni ‘Modri’ u dobrom ritmu, dok su u trijumfu protiv Makedonaca pogađali Sandro Kulenović, Marko Pjaca i Raul Torrente, veliko defanzivno pojačanje koje je nedavno stiglo iz Španije.

“Odigrali smo stabilno i ozbiljno. Naravno, imamo još stvari za koje bi željeli da su bolje. Pohvalio bih dečke za izvedbu, možda ostaje žal što nismo zabili još koji pogodak”, rekao je trener Sergej Jakirović po završetku meča.

Potom je šef svlačionice Dinama otkrio da je kolumbijski nogometaš Juan Cordoba velika želja kluba. Naime, radi se o igraču koji bi zauzeo poziciju desnog krila.

“Ozbiljno radimo na tome, poslali smo službenu ponudu”, istakao je Jakirović i potvrdio da u Zagrebu nikako ne misle sjediti skrštenih ruku ni u nastavku transfer roka.

Inače, Cordoba je jedan od najvećih talenata u Kolumbiji, a za Deportivo iz Calija odigrao je svoju posljednju utakmicu, što je priznao i sam predsjednik kluba. Njegovo dovođenje bi mogla biti velika stvar za Dinamo, obzirom da mu se predviđa blistava karijera.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime