NESTVARAN LIK! Žele ga Barcelona, PSG i apsolutno svi, a Williams je donio odluku koja će šokirati nogometnu Evropu

Fantastični reprezentativac Španije i nogometaš Athletic Bilbaa, Nico Williams, konačno je prelomio i donio odluku vezanu za nastavak karijere.

Williams je odigrao zaista nestvarno Evropsko prvenstvo gdje je Španija sasvim zasluženo stigla do naslova šampiona Starog kontinenta, a mladi napadač bio je jedan od najzaslužnijih za ovakav podvig ‘Furije’.

Ovaj 22-godišnjak navodno je u prethodnih nekoliko dana dobio spektakularne ponude, prije svih od Barcelone i PSG-a, dok su ga na radaru imali i klubovi iz Premier lige.

Međutim, Williams je donio odluku koja će šokirati nogometnu Evropu i izvjesno će svi zainteresovani za njegove usluge ostati “kratkih rukava”, barem ako je vjerovati poznatom španskom novinaru Danielu Sobisu.

“Nico Williams je odlučio ostati u Athletic Bilbau”, navodi Sobis, a njegove riječi izazvale su veliku pažnju u javnosti koja je, ruku na srce, od Williamsa očekivala neki ogroman transfer.

Inače, španski reprezentativac je cijelu karijeru proveo u crveno-bijelom dresu baskijskog velikana. Zaigrao je u 122 utakmice ostvarivši učinak od 20 pogodaka i 26 asistencija. Prošle sezone je sa ovim klubom uspio osvojiti i Kup Kralja.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime