ISPUNJENA JOŠ JEDNA ŽELJA! Ten Hag puca od sreće, United završio novo fantastično pojačanje za iduću sezonu

Nizozemski stručnjak Erik ten Hag nema baš mnogo razloga za sreću kada su u pitanju pripremne utakmice Manchester Uniteda za novu sezonu.

‘Crveni đavoli’ su minule noći poraženi od londonskog Arsenala, a osim poraza glavobolju Ten Hagu zadali su Rasmus Hojlund i Leny Yoro, obzirom da su zbog povreda morali napustiti igru u prvom poluvremenu.

Međutim, već danas stižu sjajne vijesti za Nizozemca. Naime, Foot Mercato saznaje da je velikan s Old Trafforda sklopio dogovor sa minhenskim Bayernom.

Marokanski reprezentativac Noussair Mazraoui će u narednim danima biti zvanično predstavljen kao novi nogometaš slavnog kluba sa Otoka, dok će ekipu pojačati na poziciji desnog beka.

Gigant iz crvenog dijela Manchestera će za transfer Mazraouija isplatiti Bayernu oko 30 milijuna eura, a Ten Hag je prezadovoljan jer će ponovo surađivati sa Marokancem.

Podsjećanja radi, Mazraoui je bio jedan od igrača sa kojima je sadašnji trener Uniteda obilježio sjajan period za ‘Kopljanike’ i tada su definitivno igrali najljepši nogomet u Evropi.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime