KONAČNO SVI MOGU ODAHNUTI! Antony napušta United, ali karijeru nastavlja u drugom velikanu i šok transferu

Kada je brazilski nogometaš Antony u ljeto 2022. godine stigao u Manchester United, očekivanja od njega bila su zaista velika jer je Ajaxu plaćen čak 82 milijuna funti.

Antony je i u Ajaxu igrao pod trenerskom palicom sadašnjeg menadžera Uniteda, Erika ten Haga, te su svi očekivali da će samo nastaviti sa dobrim igrama.

Međutim, sve je krenulo naopako za ofanzivca koji nije mogao da se izbori za svoje mjesto u prvih 11, a kada bi i dobio šansu da bude na terenu, Brazilac nije igrao dobro.

Postavljalo se samo pitanje u kojem momentu će Antony spakovati kofere. Izgleda da je taj trenutak došao, pa ovog 24-godišnjaka sve izvjesnije nećemo gledati u dresu ‘Crvenih đavola’ naredne sezone.

Za njega je navodno stigla šokantna ponuda od strane turskog velikana Bešiktaša. Rukovodstvo kluba iz Istanbula smatra da Antony može biti prevaga u njihovoj ligi.

S druge strane, na Old Traffordu sasvim očekivano nemaju ništa protiv prodaje bivšeg igrača Ajaxa, a još uvijek nije poznato koliko bi gigant iz Manchestera zaradio ovim transferom.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime