Hrvatu ‘pukao film’! Dominik Livaković u dosad neviđenom izdanju

Dominik Livaković figurira kao miran i povučen golman koji zna kontrolirati emocije, ali na utakmici Fenerbahčea i Lugana u jednom trenutku mu je “pukao film”.

Već na samom početku uzvratnog dvoboja drugog pretkola Lige prvaka Livaković je primio “eurogol” nakon što ga je na fenomenalan način matirao Belhajd udarcem s ruba kaznenog prostora.

Sve to je izazvalo određenu nervozu u redovima Fenerbahčea koji je i u nastavku susreta počeo igrati očajno što je Lugano nemilice koristio.

Lugano je imao šansu otići i na dva razlike te tako situaciju okrenuti na svoju stranu s obzirom na to je Fenerbahče u prvom dvoboju igranom u Švicarskoj slavio rezultatom 4:3.

No, istanbulskog giganta spasio je Livaković koji je izveo svoje prvo čudo ove sezone na golu nakon što je u padu uspio zaustaviti protivnički pokušaj.

Nakon toga je Hrvatu “puknuo film”, njegov urlik je odjeknuo stadionom Sukru Saracoglu, nakon toga je samo uputio kratki pogled prema suigračima te namjestio svoje štucne.

Fenerbahče je na kraju dvoboj protiv Lugana riješio u svoju korist i slavio rezultatom 2:1 nakon što je u zadnjim minutama za pobjedu poentirao Sebastian Szymanski.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime