SLIJEDI NEZAPAMĆENA SEZONA HNL-a! Kek kvari planove Dinamu i Hajduku, Slovenac im odvodi pakleno pojačanje

Ruku na srce, nogometno prvenstvo u Hrvatskoj je godinama unazad jednosmjerna ulica, ali se čini da to neće biti slučaj i naredne sezone.

Dinamo Zagreb je definitivno navikao dominirati hrvatskim nogometom. No, Hajduk prema svemu sudeći u novu takmičarsku godinu ulazi spremniji nego ikada prije.

Nedavno je tako na Poljud stigao i slavni italijanski nogometaš Gennaro Gattuso u ulozi trenera, a zatim i veliki Ivan Rakitić kao spektakularno pojačanje.

Hajduk i Dinamo nisu završili posao kada je u pitanju aktuelni prijelazni rok. Međutim, izgleda da će plan oko dovođenja velikog pojačanja Gattusu i Jakiroviću pokvariti izbornik Slovenije, Matjaž Kek.

Naime, već je poznato da oba kluba u svojim redovima žele vidjeti napadača Žana Vipotnika, koji prema posljednjim informacijama neće zaigrati u dresu ‘Modrih’, ali ni u dresu ‘Bilih’.

Upravo Kek radi na tome da Vipotnik karijeru nastavi u “njegovoj” Rijeci, a nema sumnje da bi dolazak ovog Slovenca riješio sve probleme treneru Sopiću.

Sasvim jasno, Matjaž Kek ima velike veze s Rijekom i to je klub koji je duboko urezan u njega, pa će uraditi sve da njegov reprezentativac završi na Rujevici.

2 KOMENTARI

  1. Kažu da se Dinamo uopće nije javio, a šta Kek ima sa Rijekom ? Da ima bilo kakav utjecaj na izbor kluba, zna se da je navijač Bilih ! No plaća, perspektiva, budući trener i ekipa su presudni faktori. Procjena je na savjetniku, igraču i obitelji ! Kek je malo bitni od vas medija !!

  2. marko kajić , možda ima veću proviziju od Rijeke nego Dinama i Hajduka.
    Biti navijač je jedno ali lova je lova.
    Užasno je malo onih koji rade iz ljubavi takve stvari.
    Zar radi toga u Hajduku ne igraju ili nisu igrali Luka , Boban , Vrsaljko , Moro , Baturina , Petković, Šokota, i još pun kufer njih.
    A zamisli , svi Hajdukoci i svi iz Dalmatinskih krajeva.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime