ON NE MISLI STATI! Neuništivi Nani je pronašao novi klub, igrat će u jednoj od najjačih liga u Evropi

Portugalski nogometaš Nani ulazi u petu deceniju života, ali i sam prizanje kako još uvijek ne misli stati sa profesionalnim nastupom što dokazuje i njegov posljednji angažman.

37-godišnji krilni napadač koji se proslavio noseći dres Manchester Uniteda, velikana koji poslije njega još uvijek traga za idealnim desnim krilnim nogometaše, odlučio se vratiti u domovinu.

Nani je dogovorio angažman u Estrela da Amadora, momčadi koja se drugu sezonu uzastopnu takmičiti u prvoj ligi Portugala i nema dileme kako je ovo za njih ogroman angažman.

Portugalac je tako postao još jednu u nizu zaista velikih pojačanja ovog kolektiva koji očigledno najavljuje ostanak u društvu najboljih, ali i iznenadni napad na pozicije koje vode u Evropu.

U pitanju je jednogodišnji ugovor nakon kojeg će postojati dijalog koji bi saradnju mogao dodatno produžiti, a naravno sve će ovisiti o tome kako se Nani snađe na terenima u domovini.

Inale, ovo je za prekaljenog Portugalca još jedan u nizu klubova u bogatoj karijeri, a posljednji angažman je imao u Turskoj gdje je nosio dres Adane. Tu su još klubovi poput Lazija, Melbournea, Valencije, Sportinga…

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime