Edersonu propao megalomanski transfer u Saudijsku Arabiju: Al-Ittihad umjesto Brazilca doveo Srbina!

Puno se pisalo o odlasku Edersona iz Manchester Cityja, ali kako sada stvari stoje od toga na kraju ipak neće biti ništa.

Brazilski golman je jedan od ključnih igrača kada je riječ o momčadi koju s klupe predvodi Pep Guardiola, a u Englesku je stigao iz Benfice u ljeto 2017. godine za 40 milijuna eura.

Početkom ljeta pojavile su se informacije da bi Ederson mogao napustiti City, a da je za sve “kriva” vrtoglava ponuda koja je stigla iz Saudijske Arabije, preciznije iz kluba Al-Ittihad.

Da je službeno propao posao oko dovođenja Edersona u Saudijsku Arabiju sada je potvrdio i Fabrizio Romano, ali je otkrio i da je ovaj klub doveo novog čuvara mreže.

Transfer Edersona u Al-Ittihad iz Manchester Cityja je propao. Saudijci su potpisali sve dokumente s Predragom Rajkovićem koji dolazi iz Mallorce. Transfer će biti vrijedan 11 milijuna eura”, objavio je Romano.

Rajković je samo još jedan u nizu srpskih nogometaša koji su prihvatili unosnu ponudu iz Saudijske Arabije. Prošlog ljeta u ovu zemlju došli su Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović koji su postali igrači prvaka Al-Hilala.

Rajković će preuzeti ‘jedinicu‘ saudijskog velikana, a ostaje za vidjeti hoće li ga ovaj transfer koštati mjesta prvog golmana u reprezentaciji Srbije.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime