LUDOST I NIŠTA DRUGO! Čak ni Sancho ne može vjerovati šta mu nudi PSG, odmah je pristao na transfer

Engleski nogometaš Jadon Sancho izborio se za mjesto u Manchester Unitedu iako se činilo da je za njega to poglavlje završeno, no, iz Francuske stižu još šokantnije vijesti.

Iako je neupitno talentovani Sancho u ozbiljnom padu forme i samopouzdanja, čini se kako je još uvijek izuzetno cijenjen profil u najvažnijim nogometnim krugovima.

Tome svjedoči i saznanje novinara Santija Aoune koji tvrdi da je Paris-Saint Germain odlučio da Sancho bude taj koji će naslijediti Kyliana Mbappea.

I sam Englez je ostao u čudu zbog ovog interesa, pogotovo kada se uzme u obzir da mu je ponuđena godišnja plata od vrtoglavih 17 miliona eura.

Aouna navodi kako je krilni napadač pristao na transfer i sve uslove, te da je oduvijek cijenio PSG kao kolektiv u kojem se može nastaviti razvijati kao nogometaš.

Vrijedi napomenuti i to da će najizvjesnije prvobitno PSG i United poslovati u formi posudbe sa obaveznom opcijom otkupa, kao i činjenicom da francuski klub isplaćuje cijeli iznos plate.

U suprotnom pravcu će Manuel Ugarte koji je već odavno dogovorio lične uslove sa ‘Crvenim đavolima’, ali njegov posao neće biti direktno povezan sa Sanchovim.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime