Kladi se na lige petice u Meridianu: Man. City 1.90, Real Madrid 1.50

Derbi Premijer lige u Londonu i gostovanje Real Madrida u Mallorci su najzanimljiviji događaji u ligama petice danas, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš.

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Registruj se OVDJE i startuj jače nego ikada.

Svi tiketi koje odigraš na Lige petice u Meridianu, u igri su za top bonus. Igrače koji sakupe najviše tiketa, čekaju bonusi i do 200 KM.

CHELSEA – MANCHESTER CITY – 1 (4.20) X (3.80) 2 (1.90)

Od trenutka kada je Roman Abramovich prodao Chelsea, klub iz Londona doživljava pravi sunovrat. Todd Boehly je u zadnjih nekoliko godina potrošio enormnu količinu novca, ali to nije dovoljno ni za mjesto u Ligi Evrope. Iako su svi očekivali da “Plavci” angažuju provjereno trenersko ime, Boehly se ovaj put odlučio za Enza Marescu koji će morati da u potpunosti promijeni kurs ovog kluba i da ga vrati u Ligu šampiona naredne sezone.

Loša stvar za Chelsea je to što će novu sezonu Premijer lige vjerovatno započeti porazom. Na “Stamford Bridge” dolazi Manchester City koji hoće još jednu titulu pod vođstvom Pepa Guardiole. Bez obzira na surovu dominaciju koju su uspostavili u protekloj deceniji, “Građani” žele da nastave žetvu trofeja jer iz godine u godinu sve su bliži i bliži gradskom rivalu. Erling Haaland nije imao reprezentativne obaveze sa Norveškom tokom ljeta i on sa posebnim elanom isčekuje predstojeće klupske obaveze.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Prošle sezone je na “Stamford Bridgeu” odigran jedan od najspektakularnijih mečeva ikad viđenih između Chelsea i Manchster Citya koji je završio sa 4:4.

Ako ste voljni prognozirati otvoren meč i puno golova ponovo, kladionica Meridian mora da bude vaš izbor. Zašto je to tako? Zato što ova kladionica nudi ogroman broj različitih opklada i mogućnosti za kombinaciju sa GG (oba tima daju gol) u igri koja se zove “dupla opklada”.

Na raspolaganju igračima je preko 40 različitih kombinatorika, a četiri koje izdvajamo su:

GG&I1+&II2+ (oba tima daju gol, najmanje jedan gol u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 2.60

GG&G3+ (oba tima daju gol i Manchester City daje najmanje tri gola na meču) – 3.80

GG&5+ (oba tima daju gol i najmanje pet golova na meču) – 4.05

IGG&4+ (oba tima daju gol u prvom poluvremenu i najmanje četiri gola na meču) – 4.65

MALLORCA – REAL MADRID – 1 (6.80) X (4.40) 2 (1.50)

Real Madrid je zvaničan početak sezone imao u srijedu kada je sa 2:0 nadigrao Atalantu u UEFA Superkupu. Kylian Mbappe je pogodio na svom debiju i tako označio početak nove ere. Kada se uzme u obzir da su “Los Blancosi” osvojili Ligu šampiona i La Ligu, postavlja se logično pitanje kako li će tek izgledati sada kada su svoje redove dodali i jednog od najboljih fudbalera današnjice?

Djelomičan odgovor na to pitanje smo dobili u Warsawi, a sada će nova epizoda uslijediti u Palma de Mallorci. Popularni “Pirati” su prošle sezone stigli do finala nacionalnog kupa što je pokazatelj da se kreću u pravom smjeru i da postepeno dostižu nivo koji su imali u prvoj deceniji 21. vijeka, ali teško mogu očekivati dobre stvari večeras jer ni mnogo moćniji od njih neće moći da ugroze Real Madrid.

Mbappe će sigurno biti motivisan da se iskaže na početku nove sezone, a ako očekujete da nastavi golgetersku formu, onda je kladionica Meridian svakako najbolja opcija i za ovaj meč.

Bet Builder” je igra koju vam daje mogućnost da odigrate neograničen broj tipova sa istog meča i da za to dobijete jedinstvenu kvotu.

To znači da je u “Bet Builderu” moguće kombinovati sve ono što uključuju uspjeh Real Madrida na ovom gostovanju, kao i sjajno veče Mbappea, pa ako izaberete sljedeće tipove u Meridianovom “Bet Builderu”:

Pobjeda Real Madrida

Real Madrid daje prvi gol na utakmici

Real Madrid daje više od 1.5 gola na utakmici

Kylian Mbappe daje najmanje jedan gol na utakmici

Kylian Mbappe 3+ šuteva na gol na utakmici

Kyliban Mbappe 2+ šuteva u okvir gola na utakmici


Kvota će biti 5.95.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, vaučerima Kliker/xBon ili Meridian dopunom. Fantastična prilika koja se ne propušta!

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime